Wat houdt jou bezig?

Wat houdt jou bezig? Een complex vraagstuk in jouw organisatie, een ontwikkelvraag voor jouw team? Of loop je zelf tegen iets aan?  Vrije Ruimte helpt bij het onderzoeken van jouw vraag en het ontwikkelen van jouw oplossingen. Met plezier, creativiteit en diepgang - en ruimte voor persoonlijke ervaringen.

Missie

Wat we zienWe leven in een tijd van ‘druk, druk druk’ en hoge verwachtingen. Het is niet altijd makkelijk om daarin de vrijheid te ervaren die nodig is om optimaal te functioneren. Als reactie hierop vernauwen en verstrakken mensen. Er is behoefte en noodzaak aan meer verbinding en het ervaren van meer vrije ruimte. Wat we willen bijdragenVrije Ruimte ondersteunt in werk en privé door het vergroten van de ervaren vrije ruimte. Vrije Ruimte ondersteunt organisaties bij veranderingen en vergroot het welbevinden en effectiviteit van mensen door ze te helpen hun vrije ruimte te (her)vinden.  Hoe we dingen bereikenWe werken afgestemd op jouw vraag, met inzet van diepgaande en creatieve werkvormen, die mensen in de ervaring brengen. Daardoor ontstaat dieper inzicht en duurzamere veradering. We zetten naast procesmethodes, zoals Design Thinking, methodes in voor persoonlijke ontwikkeling, zoals NLP en systemisch werk.  Wat het oplevertHet effect van de creatieve interacties van Vrije Ruimte is effectieve verandering: nieuwe concepten voor lastige vraagstukken, een duurzaam prettige werksfeer en/of beter functionerende teams. Vanuit welke theoretische basis we werkenWe gebruiken inzichten en methoden uit onder andere Theory U, de Polyvagaaltheorie, Design Thinking en koppelen deze aan methoden voor persoonlijke ontwikkeling, zoals systemisch werk, Mindfulness, Transactionele Analyse en Gestalt.

Aanbod


Vraagarticulatie &Conceptontwikkeling

Onderzoek naar en formuleren van de juiste vraag, uitwerken van nieuwe ideeën en concrete projectvoorstellen

Design Thinking& Co-creatie

Samen onderzoeken en multidisciplinair vormgeven aan nieuwe oplossingen

Kwartiermaken& Projectleiding

Draagvlak creëren, stakeholder management: luisteren, enthousiasmeren, activeren

Training &Coaching

Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling

vormen:

Probleemanalye, diepte-interviews, gebruikersonderzoek, co-creatie sessies

vormen:

Design Thinking sessies, co-creatie workshops, out-of-the-box bijeenkomsten

vormen:

Proces facilitator, project(bege)leiding, succes- en kwaliteitsbewaking

vormen:

Workshops professionele interactie, Terugspeeltheater, systemische verkenning, teamontwikkeling, individuele coaching


Voorbeeldprojecten

Over Vrije Ruimte


Vrije Ruimte is de naam waaronder ik, Henk van Zeijts, onderneem.

Ik combineer werkervaring op het gebied van innovatie, onderwijs, zorg, creativiteit, improvisatietheater, NLP, systemisch- en lichaamsgericht werk en mindfulness. Ik werk op persoonlijk, team en/of organisatieniveau en ondersteun bij het (her)vinden van een nieuwe koers, plek, rol en/of vaardigheden. Onder de naam Vrije Ruimte ben ik creatief ondernemer, trainer, coach en gecertificeerd psychosociaal- en relatietherapeut. Ik werk veel samen met andere creatieve ondernemers en ben mede-eigenaar van Open Concept, het Utrechtse ontwerpbureau voor sociale innovatie en maatschappelijke vraagstukken.


Contact


Mail me je vraag, dan kom ik graag kennismaken!Of bel me direct op 06 55 708 662.

    Terug naar top